zondag 5 september 2021

De inhoud van mijn knutselkast

Hejhoi!
In deze post laat ik je de inhoud van mijn knutselkast zien. Ik heb sinds kort een nieuwe kast, de brede Alex kast van IKEA.
Kijk je mee met wat er allemaal in zit?

Dit is de kast zelf. Een witte lade kast. 
Bovenop liggen mijn ipad, potloden van Castle Art en mijn Dikke dames op reis kleurboek. Aan de rechter kant staan mijn beautyspulletjes. En er liggen paddestoellampjes voor de herfst ;)

In de bovenste lade zitten mijn verf- en tekenspullen. Waaronder mijn derwent coloursoft potloden & de metallic potloden, bruynzeel pastel potloden, aquarelverfdoos, heattool en nog wat andere spulletjes.


In de tweede lade zitten vooral stempels en wat losse spulletjes. Waaronder de Missees van Karin Joan, een papier-ribbelaar, de lettertang van de HEMA. In de takkie trommel zitten wat losse dingetjes die ik wel eens met kaartjes meestuur. En in het blik achterin (zie je slecht) zitten diecuts. In de rode doos zitten achterin stempels (OA van de action, van studiolight en van LawnFawn) en in de voorste doos zitten mijn spulletjes van LovedbyGaby.

In de derde la zitten alleen maar stickers. De grote vellen van de action liggen rechts. In de vakjes dozen zitten losse stickers (OA van Aliexpress) en in het midden liggen kleine stickervelletjes.

In de vierde la ligt papier. Ik heb mijn grote blokken gelabeld zodat ik weet welke waar ligt. Ik ben nog niet helemaal tevreden met deze lade. Maar dat komt vanzelf wel denk ik.

In de vijfde la liggen mijn stanzen van WRMK (in de houten doos), scoobydoo touwtjes, een pixelpakketje, een papiersnijder, 3 punchboards en een weegschaal (voor de post).

De zesde la is mijn luxeprobleem ;). Hierin zitten allemaal reserve dingen zoals; instax papier, nieuwe boekjes, extra pennen, rolletjes voor in de lettertang en nog veel meer pennen.

Dit was een kort overzichtje van wat er in mijn lades zit. Zouden jullie een beter overzicht van één (of meerdere) lade(s) willen? Laat het dan vooral even weten :)
Tot de volgende blogpost!
Liefs,
(By_crea_)Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten