zondag 4 april 2021

Wat zit er in de 'travel suprise kit' van LovedbyGaby?

Hoi!
CraftingPlanningMom had op haar Instagram een giveaway. Je kon de Travel suprise kit van LovedbyGaby winnen, en ik was de gelukkige. In deze blogpost laat ik je zien wat er in de box zit.
Kijk je mee?


Dit is de box helemaal op de foto. Alle spullen zaten los in een grote doos en ik laat je één voor één zien wat er uit de doos kwam.
Maar eerst nog even iets anders;
Hier vind je de Instagram van CraftingPlanningMom.
Hier die van LovedbyGaby.

Als allereerste kwam de box/totebag zelf uit de doos. Het is een stevige (katoenen?) totebag. Voorin zit een handig etuitje en er zitten allemaal vakjes in. Super handig!!

Daarna kwam ik bij de traveljournal. Prachtig lichtblauw en wit met zwarte stipjes aan de binnenkant. De traveljournal is een 'B6' formaat. Weet je dat ook weer. Graag gedaan :)

In de travelers notebook passen deze boekjes. De linkse is een boekje voor je reisinformatie, planning, paklijst enz. De rechtse is een journal boekje met stipjes. 

Kijk dit nou hoe leuk! Een hangertje voor aan de travelersnotebook. En wat grappig is, is dat het meisje precies op mij lijkt. Zou Gaby dat expres gedaan hebben? Of  is het toeval? Hoe dan ook, super leuk! En er zitten 2 rosegouden paperclips bij. Ik hou van paperclips met leuke vormpjes, dus ik word hier helemaal bij van :)

Het volgende is een klem om je journal open te houden. Hier was is al super lang naar op zoek, dus ik ben er helemaal blij mee!

Er zit ook een boxje in de doos met een lekker dik (that's what she said) acrylblok en een versafine (spreek je het uit als versafiene of versafijn? Ik heb geen idee!) mini inkt. 

Het volgende is een setje kaartjes. Ik heb expres alleen de B6 en een kleinere op de foto gezet. Zo blijft het een verrassing :)
Later hoorde ik van Gaby dat de B6 kaart er voor is gemaakt om op te schrijven en dat hij niet kan scheuren, omdat hij is gemaakt van 'never-tear-paper'. Handy Dandy!


En het volgende is een A5 snijmat. Normaal zijn ze groen, maar deze is lichtblauw. Hoe tof is dat! En deze is een handig formaatje om mee te nemen op vakantie :)

Het volgende is deze foto houder. Leuk om een vakantie kiekje in te zetten. Of een kaartje. Of een belangrijk briefje. Heel veel mogelijkheden dus!

Dit zijn opplak-hoesjes. Handig voor in je journal of agenda. Maar ook leuk om op een snailmail te plakken, om je goodies in te doen. 

Dit zijn de stickervellen die er bij zitten. Ik vind de tekeningen van Gaby altijd zo onwijs leuk!! En de meisjes zijn er in alle soorten en kleuren. 

Clearstamps! Ik hou van deze soort stempels. Zo handig! En deze passen heel handig in het boxje.

Er zat nog een boxje bij, met die-cuts. Ook weer met dezeflde plaatjes als op de stickers. En ik denk dat je de woorden kan in kleuren. Dat is super leuk!

En washitape! (Kijk Yassmin, ik heb je foto-tips opgevolgd ;)).  Ik vind beide tapjes echt geweldig. Ik krijg helemaal zin in de zomer ervan!

En als laatste zitten er nog A4 scrapbook papier vellen in. Ik vind alle vellen even leuk. Zo lekker vrolijk!

En als laatste kocht ik zelf nog 6 stickervellen en een mooie etui bij Gaby.

Dit was de blogpost weer voor deze keer. 
Ik hoop dat jullie de post weer leuk vinden, en tot de volgende keer weer!
Liefs,
Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten